Boerenbruiloft 2020: Boer zoekt vrouw!

Ook in 2020 zal er op carnavalszaterdag in de residentie van CV De Wetters weer een boerenbruiloft plaatsvinden. Boer K.U.N.S.T. denne Beum, roepnaam Karel, is op zoek naar een bruid voor de feestelijke bruiloft op 22 februari 2020 en ter ere daarvan organiseert de carnavalsvereniging dit jaar Boer zoekt vrouw:

Heu vrouwkes,
Ik ben Karel denne Beum en ik zoek een leuk vrouwke dè met men in de onecht wil trouwen dees carnaval. Ik zal urst eens iets over meneigen vertellen. Ik heet dus Karel en ik ben professioneel kweker van plastic kerstspul. Plastic bomen, kerstballen, pieken, slingers, kerstlampies, ge kent ‘t wel. Ik kom uit ‘n groot gezin (17 zussen, 12 broers… tja, ik weet ook niet woar ze allemaal vandaan gekomen zèn, zelfs niet wie onspap eigenlijk is) en wij wonen allemoal nog bij onsmoeder thuis. Hobby’s heb ik ook nog: breien, haken, punniken, postzegels verzamelen en dè soort gezellige dingen.
Nou, ik zoek dus een leuk vrouwke, of iets dè erop lijkt, ik kijk niet zo nauw, dè samen met men de kwekerij wil runnen. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk, kunstgebitje is ook oké. Ze moet bloedmooi of oerlillek zèn, want als ze iets daartussen is, ken ze iedereen wel krijgen en dan ben ik ook niks bijzonders meer. Moar of ze nou mooi of lillek is, een bietje verzorgd moet ze toch wel zèn, mag ook met wat plastic, doar hou ik wel van. O, ja… en ‘t hoeft niet lekker te zèn, moar ‘t is toch wel fijn als ze ’s avonds wat te schaften voor men op tafel heeft stoan.
Wilde gij op carnavalszoaterdag met mijn in die lekke trouwsloep stappen? Stuur men dan efkes een briefke met ’n skône foto.

Herken je jezelf of je alter ego in deze omschrijving? Stuur dan vóór 6 december een mail naar helpkarelaandevrouw@gmail.com waarin je jezelf omschrijft en hem overtuigt van waarom jij perfect bij hem zou passen. Op vrijdag 13 december as. zullen de briefschrijfsters onze Karel kunnen ontmoeten tijdens de bekendmakingsavond bij CV De Wetters in de MFA, De Koppel 1 te Nederwetten, zaal open om 20:30 uur en gratis entree.